ÇATALCA ASANSÖR

Çatalca Asansör, kurulum hizmetleri konusunda sektörde söz sahibi bir şirkettir. Referanslarıyla belirlenen güvenilirliğini, satış sonrası hizmetleri ve garanti şartları ile pekiştirmiştir. Montaj ekibi, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden oluşur. Servis ekibimiz montaj işlerini müşterilerin talepleri doğrultusunda tasarlar, projeye uygun montaj işlemini tamamlar ve asansörü teslim etmek için asansörü son kontrol ekibimize teslim eder. Son kontrol ekibimiz asansörün projeye uygunluğunu kontrol eder ve asansörü müşterimize tamamen teslim eder. Bu süreçte önceliğimiz müşteri memnuniyeti, sunduğumuz asansörlerin güvenliği ve konforudur.

Asansör sağlığının; İnsan sağlığını etkileyecek kadar önemli olduğunun farkındayız. Ülkemizde her gün milyonlarca insanın asansörü bir araç olarak kullandığının ve bu araç hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadıklarının farkındayız. Bu kapalı kutuların güvenli veya sağlam olup olmadığını ayırt etmeliyiz. Aksi takdirde sağlığınız; girdiğiniz kapalı kutunun kalitesine bağlı olacaktır. Kısaca sağlığınızı şansa bırakmayınız.

Sağlığınız için bir tehdit olduğunda; Doktor muayenesine başvurmanın doğru yol olduğunu bildiğimiz için, asansörün sağlığınız için bir tehdit olduğunda aynı hassasiyeti göstermelisiniz. Bu hassasiyeti göstermek için; bilgi ve tecrübemizi paylaşmaya hazırız. Asansörlerin aylık periyodik bakımı, asansörlerinizin sağlığı için önemlidir.

Düzenli periyodik kontrollü asansörlerde; hizmet ömrü uzar, güvenlik riskleri ortaya çıkmaz ve asansör verimli ve konforlu bir şekilde çalışır. Periyodik bakımda; asansörlerin mekanik ve elektronik parçaları kontrol edilir. Arızaya neden olan faktörler ve sorunlu kısımlar ilgili kişi (ler) bilgilendirilerek değiştirilir ve / veya arıza giderilir.