ESENLER ASANSÖR

Sektördeki birçok firma yeni yönetmeliklere göre bir ürün hakkında “Bu ürünü nasıl kullanıyoruz”, sorusunu Esenler asansör noktasında hizmet veren firmamıza danışmaktadır. Asansör endüstrisi bizim için bir araç değil, bizim mesleğimiz. Bunu uzun yılları aşkın süredir birlikte çalıştığımız firmalarla kanıtlıyoruz. Bu modern, genç ve dinamik ailede siz değerli müşterilerimizi görmek istiyoruz. Esenler Asansör olarak bizler asansör kabinlerinde geçirilen zamanı mutlu bir an ve güvenli bir yapıya dönüştürmek için yola çıktık. Tabii ki, kullanıcının sorunlarını deneyimlemek ve çözüm üretmek ilk adımlarımızdan biri olmaktadır. Aynı anda birçok insanı etkileyebilecek bir alanda hizmet veriyoruz. İlkelerimiz, tarzımız, iş yapış şeklimiz ve çözüm seçeneklerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Güvenli, pratik ve kullanılabilir hale getirmeye özenle odaklanmış her yeni teknolojiyi anlayarak gayretle çalışıyoruz. Kendimizi memnuniyeti hedefleyen hızlı ve çözüm odaklı bir asansör firması olmaya adadık.

Bu anlayış, şık ve zarif tasarımlarımızla sorunsuz ve güvenli kullanım kolaylığı sağlamanın temel nedenidir. Yıllardır bize gösterdiğiniz ilgi ve iyilikten büyük bir güç alıyoruz. Müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımızla yarattığımız güven çerçevesinde dünyadaki gelişmeleri ve eğilimleri yakından takip ederek öğrenen, sürekli yenileyen ve gerçekleştiren bir firma olarak Esenler asansör noktasında sizlerin karşısındayız. Gelişime açık olan ilkesel anlayışımız ve kadromuz, genç, dinamik yapımızla piyasadaki ürün ve rakipleri yakından takip etmekte, en iyi şekilde bilgi toplamakta, kurum içi koordinasyonu ve iletişimi geliştirerek toplanan bilgiler hakkında kararlar almakta ve etkin iletişim ve bilgiyi müşterilerimizle paylaşarak en yüksek faydayı sağlamaktayız. İç ve dış müşteri odaklı bir firma olma hedefi doğrultusunda, kalite yönetim sistemini, iş süreçlerini ve bunları uygulayan insan kaynaklarını geliştirerek ürün ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak ilkesel tutumumuzun esaslarını oluşturmaktadır.

Esenler asansör servisi, montaj hizmetleri konusunda asansör sektöründe öncü bir firmadır. Referanslarıyla belirlenen güvenilirliğini, satış sonrası hizmetleri ve garanti şartları ile pekiştirmiştir. Firmamız, konusunda uzman mühendis ve teknisyenlerden oluşmaktadır. Ekibimiz projeye uygun montaj sürecini tamamlar ve asansörü teslim etmek için asansörü son kontrol ekibimize teslim eder. Son kontrol ekibimiz asansörün projeye uygunluğunu kontrol eder ve asansörü müşterimize tamamen teslim eder. Bu süreçte önceliğimiz müşteri memnuniyeti, sunduğumuz asansörlerin güvenliği ve konforudur.

MONTAJ SÜRECİ

Montaj için gerekli aparat, makine ve ekipmanın çalışmaya hazır olduğu kontrol edilir. Projenin teknik belgelerine göre, gelen malzemelerin varlığı kontrol edilir, sayısal kontrol ve hasar kontrolü görsel olarak yapılır.

Asansör boşluğunda ıslaklık, nem ve boşluk olup olmadığı kontrol edilir. Elektrik tesisatı kontrol edilir, ana besleme hattının varlığı İSG kurallarına ve teknik belgelere göre kontrol edilir. İSG kurallarına uygun olarak, iskele bütünlüğü kontrol edilir. İskele konumunun teknik belgelere göre yapılacak asansör boyutlarını etkileyip etkilemediği kontrol edilir.